Η Γνώμη σας

Υπέφερα χρόνια από την μέση μου, έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά η ανακούφιση ήταν προσωρινή. Τώρα όμως βρήκα την λύση και την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσους υποφέρουν. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!
Γεωργία Σ.

Πριν 20 χρόνια που γέννησα την κόρη μου άρχισα να έχω πόνους στη μέση. Μου διέγνωσαν 2 κήλες στα δυο τελευταία επίπεδα. Μου είχαν πει να αποφεύγω τα βάρη και όταν με πιάνει να βάζω θερμοφόρα. Δυστυχώς όμως εδώ και 20 χρόνια το πρόβλημα υπήρχε και το ένιωθα σε κάθε λάθος μου κίνηση, όταν κουραζόμουν λίγο ή όταν άλλαζε ο καιρός. Τον τελευταίο καιρό υπήρχαν στιγμές που ο πόνος ήταν τόσο οξύς που ήταν λες και κάποιος με μαχαίρωνε ανά 5 λεπτά. Έκανα μια σειρά φυσικοθεραπείες αλλά δυστυχώς δεν είδα κανένα αποτέλεσμα. Μετά ο κος Καούλας μου συνέστησε αυτή την θεραπεία. Στην αρχή ήμουν διστακτική γιατί δεν είχα ξανακούσει γι’ αυτή την μέθοδο και ήμουν και απογοητευμένη αλλά αποφάσισα να το δοκιμάσω αφού ο γιατρός είπε ότι θα με βοηθούσε. Τελικά είχε δίκιο. Έχει περάσει πάνω από ένας μήνας που τελείωσα την θεραπεία και νιώθω πολύ καλά. Τώρα πια ξέρω πως να χειρίζομαι σωστά το σώμα μου, πως να προστατεύω την μέση μου και κινούμαι ελεύθερα χωρίς ενοχλητικούς πόνους. Ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια.
Στέλλα Μ.

Ευχαριστώ πολύ για όλα. Την προηγούμενη βδομάδα τελείωσα την θεραπεία μου και νιώθω λες και δεν είχα ποτέ τίποτα! Και πάλι ευχαριστώ!
Κατερίνα Π.

Εγώ είχα ένα ατύχημα με την μηχανή μου και απέκτησα δυο κήλες στον αυχένα. Τα συμπτώματα μου ήταν μουδιάσματα στα χέρια, ζαλάδες, βουητά στα αυτιά και όλα αυτά για τέσσερα ολόκληρα χρόνια.
Είχα απογοητευτεί και δεν άντεχα να παίρνω άλλα φάρμακα τα οποία δεν με έπιαναν, τα έπαιρνα σαν καραμέλες. Άκουσα γι’ αυτή την θεραπεία από έναν φίλο που εκείνος είχε πρόβλημα με την μέσητου και είπα ότι δεν είχα να χάσω τίποτα. Έτσι έκλεισα ένα ραντεβού για να δω περί τίνος πρόκειται. Πραγματικά δεν έχω λόγια. Τα μουδιάσματα εξαφανίστηκαν απ’ τις πρώτες συνεδρίες, οι ζαλάδες και τα βουητά στην αρχή μειώθηκαν αλλά σιγά σιγά και αυτά έφυγαν. Άλλαξε η ψυχολογία μου, τώρα πια μπορώ να χαμογελάω ξανά και να είμαι αισιόδοξος. Σας ευχαριστώ πολύ μέσα απ’ την καρδία μου και συνεχίστε να δίνετε δύναμη και ανακούφιση στους ανθρώπους.
Σταμάτης Κ.

Ευχαριστώ πολύ. Επιτέλους ζω χωρίς πόνο και είναι υπέροχα. Ευχαριστώ!
Αντώνης Λ.


Στείλτε μας την γνώμη σας!