Γενικές Αρχές

Η   Α Ν Α Γ Ε Ν Ν Η Τ Ι Κ Η    και   Μ Ο Ρ Ι Α Κ Η    Ι Α Τ Ρ Ι Κ Η   στην υπηρεσία  της  σύγχρονης  Ο Ρ Θ Ο Π Α Ι Δ Ι Κ Η Σ.

Πολλοί ασθενείς που αντιμετωπίζουν Ορθοπαιδικά προβλήματα, δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση. Η θεραπεία με ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ έχει να προσφέρει σημαντικές λύσεις.

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΜΟΡΙΑΚΗ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ συνδυάζει την παραδοσιακή Ορθοπαιδική με καινοτόμες τεχνικές,  χρησιμοποιώντας πλάσμα εμπλουτισμένο με αιμοπετάλια (PRP), βλαστοκύτταρα, συμπληρώματα και αυξητικούς παράγοντες. Χρησιμοποιώντας αυτές τις τεχνικές παρέχουμε αποτελεσματικές, μη χειρουργικές λύσεις σε συνήθεις ορθοπαιδικές παθήσεις, όπως εκφυλιστική αρθρίτιδα, που πλήττει σημαντικές αρθρώσεις του σώματος (οστεοαρθρίτις, ρευματοειδής αρθρίτις ) , επικονδυλίτιδα αγκώνος, περιαρθρίτιδα ώμων, τενοντίτιδα. Η θεραπεία αποκατάστασης με βλαστοκύτταρα ολοκληρώνεται σε δύο με τρεις μήνες, όμως στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει εμφανής βελτίωση νωρίτερα. Κατά την διάρκεια της θεραπείας συνιστάται ο ασθενής να απέχει από την κατανάλωση αλκοόλ ( εμποδίζει την απελευθέρωση βλαστοκυττάρων ). Αντιθέτως, η παραγωγή βλαστοκυττάρων ενισχύεται από την λήψη βιταμίνης D3, καρνιτίνης και από το πράσινο τσάι.