Αποστολή

Εφαρμόζουμε τις τελευταίες εξελίξεις της βιοτεχνολογίας για να προσφέρουμε μη χειρουργική, μη επεμβατική Αποσυμπίεση του Μεσοσπονδυλίου Δίσκου.

Θεραπεία Αποσυμπίεσης Μεσοσπονδυλίου Δίσκου

Η θεραπεία αυτή, η οποία εγκρίθηκε από την αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και  Φαρμάκων (Food and Drug Administration – FDA) το 1996, έχει εξελιχθεί σε μια εξαιρετικά αποδοτική θεραπεία για την κήλη και την εκφύλιση του μεσοσπονδυλίου δίσκου –βασική αιτία της οσφυαλγίας. Εφαρμόζεται στη σπονδυλική μονάδα που παρουσιάζει την εν λόγω παθολογία, μειώνοντας σημαντικά την ενδομεσοσπονδύλια πίεση[1]. Αποτελεί μια συντηρητική προσέγγιση για ασθενείς που πάσχουν από κυκλοτερή προβολή ή κήλη του μεσοσπονδυλίου δίσκου, νόσο του εκφυλισμένου δίσκου, σύνδρομο των οπίσθιων σπονδυλικών αρθρώσεων, ισχιαλγία, μετεγχειρητική υποτροπή (σύνδρομο αποτυχημένης οσφυϊκής επεμβάσεως) και γενικευμένη μηχανική χαμηλή οσφυαλγία ή αυχεναλγία.

Τριανταένα εκατομμύρια Αμερικανοί βιώνουν οσφυαλγία ανά πάσα στιγμή[2]. Συχνά προτείνεται η υποβολή σε χειρουργική επέμβαση ως ύστατη λύση, αλλά συχνά δεν καταφέρνει να δώσει μόνιμη λύση στο πρόβλημα του ασθενούς. Η εναλλακτική λύση είναι «να μάθει ο ασθενής να ζει με το πρόβλημά του». Τώρα πλέον, χάρη σε καινοτόμες έρευνες και εξελίξεις στον τομέα της βιοτεχνολογίας, υπάρχει και η επιλογή της Αποσυμπίεσης του Μεσοσπονδυλίου Δίσκου.